FAQ - StudyLess
344
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-344,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

FAQ

Alles wat je maar wilt weten over StudyLess: hoe het werkt, de verzendtijden, waarom het werkt, wie de makers zijn.

Hoe moet ik StudyLess innemen om beter te studeren?

StudyLess heeft de beste werking bij langdurig gebruik: start met het innemen van het voedingssupplement 2 á 3 dagen alvorens de inspanning verricht moet worden. Natuurlijk kan StudyLess ook direct worden ingenomen. Het advies is dan wel om 2 capsules tegelijk te consumeren. Hierdoor wordt de boost na 15-30 minuten goed merkbaar en verkeer je snel in de gewenste studieflow.

Hoe weet ik zeker dat StudyLess werkt?

De ingrediënten van StudyLess hebben zowel los van elkaar als tezamen bewezen een effect te hebben op het concentratievermogen. De werking van StudyLess verschilt wel persoon. De één merkt na inname van 1 capsule direct het effect, terwijl anderen pas een uur na twee capsules zich scherper voelen. Twijfel je over het effect, maak dan gebruik van onze ‘60 dagen niet goed, geld terug’-garantie.

Wat is het verschil tussen koffie/energydrankjes en StudyLess?

Bij het uitbalanceren van de ultieme concentratie boost kwam cafeïne (de werkzame stof in koffie en energiedrankjes) slecht uit de test. Het levert op zeer korte termijn alertheid, die al snel om wordt omgezet in gejaagdheid. Dit effect is niet gewenst en heeft een tegenstrijdige werking met andere ingrediënten, zoals L-theanine. De ingrediënten zijn zo uitgebalanceerd dat je zonder cafeïne een boost voelt, maar tegelijkertijd een kalmerend gevoel. Bekijk nu alle ingrediënten.

Kan ik niet beter Ritalin gebruiken dan StudyLess?

In tegenstelling tot het voedingssupplement StudyLess is Ritalin een medicijn. De werkzame stof methylfenidaat (nauw verwant aan amfetamine) brengt allerlei vervelende bijwerkingen met zich mee: gebrek aan eetlust, niet kunnen inslapen, hoofdpijn, buikpijn en psychische klachten als nervositeit, angst en snel geïrriteerd zijn.

Wat is het effect van StudyLess?

StudyLess zorgt ervoor dat je concentratie verhoogd wordt en je in een optimale studieflow komt. Het voedingssupplement bevat uitsluitend een samenstelling van natuurlijke stoffen, kruiden en vitamines die wetenschappelijk hebben aangetoond een bijdrage te leveren aan het leer- en concentratievermogen.

Kun je verslaafd raken aan StudyLess?

Nee, het is onmogelijk om lichamelijk verslaafd te raken aan StudyLess: er zitten geen verslavende eigenschappen in de werkzame stoffen.

Hoe lang duurt het voordat StudyLess werkt en wanneer is het uitgewerkt?

Na inname van 2 capsules wordt de boost na 15-45 minuten goed merkbaar en verkeer je snel in de gewenste studieflow. Het effect duurt zo’n 4 uur.

Hoe frequent kan ik StudyLess innemen?

Omdat er geen schadelijke stoffen in StudyLess aanwezig zijn, kun je het per dag zo vaak innemen als je wilt. We raden je echter aan niet meer dan 4 capsules per dag te nemen, omdat het effect met meer capsules per dag niet meer merkbaar is.

Wat is de verzendtijd van StudyLess?

Als je StudyLess op weekdagen voor 16:30 uur besteld, heb je het nog de volgende dag in huis!

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ongeopende StudyLess kunnen geretourneerd worden. Wanneer je StudyLess geopend hebt, is het niet meer mogelijk deze terug te sturen.

Voor wie is StudyLess bedoeld?

StudyLess is gemaakt voor studenten die zich beter willen concentreren tijdens het leren voor tentamens, colleges, schrijven van essays en papers of hun scriptie afronden.

Door wie wordt StudyLess gemaakt?

StudyLess is een initiatief van de makers van Stuvia, de website waar je de beste samenvattingen kunt kopen en verkopen. Het voedingssupplement wordt in Nederland in lijn met de wetgeving van De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) geproduceerd.

Te bestellen in drie varianten

StudyLess is dagelijks en nét voor het inspanningsmoment te gebruiken

10 capsules – goed om
mee te starten en het
effect te ervaren.

30 capsules – geen
inspanningsmoment
meer zonder focus

60 capsules – ieder
inspanningsmoment
een capsule in handbereik

Testimonials

Wat ze zeggen over StudyLess