Ingrediënten - StudyLess
242
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-242,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ingrediënten

Het voedingssupplement bevat uitsluitend een samenstelling van natuurlijke stoffen, kruiden en vitamines die wetenschappelijk hebben aangetoond een bijdrage te leveren aan het leer- en concentratievermogen. Het voedingssupplement wordt in Nederland in lijn met de wetgeving van De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) geproduceerd.

GEEN Cafeïne

Bij het uitbalanceren van de ultieme concentratie boost kwam Cafeïne slecht uit de test. Het levert op zeer korte termijn alertheid, die al snel om wordt omgezet in gejaagdheid. Dit effect is niet gewenst en heeft een tegenstrijdige werking met andere ingrediënten, zoals L-theanine. De ingrediënten zijn zo uitgebalanceerd dat je zonder cafeïne een boost voelt, maar tegelijkertijd een kalmerend gevoel.

Het voedingsupplement StudyLess bevat een viertal ingrediënten, die een ieder hieronder worden toegelicht:

Biotine (Vitamine B8)

Biotine draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij je redenatie en je beredeneringsvermogen. Het is een vitamine die ook wel bekend is onder de naam: vitamine B8.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Biotine bijdraagt aan:

  • hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie;
  • het functioneren van het geheugen;
  • leerprestaties/-vermogen;
  • geestelijke inspanning.

Deze vitamine is vooral goed voor je gemoedstoestand, leerprestatie, geheugen en concentratievermogen.

 

Scutellaria Lateriflora

Scutellaria Lateriflora is een plant en wordt ‘Amerikaans glidkruid’ genoemd. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Scutellaria Lateriflora een zenuwversterkende werkzaamheid en een genezende werking heeft. Daarnaast wordt het kruid veelal ingezet als kalmeringsmiddel. De kalmerende functie zorgt ervoor dat dit kruid vaak wordt ingezet als natuurlijk alternatief op het medicijn Ritalin.

 

L-theanine

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat L-theanine zorgt voor alertheid, gecombineerd met een kalmerend effect. Het is een glutamine- en een aminozuur, dat gewonnen wordt van theebladeren. Vooral groene thee bevat deze stof: het maakt je alert en rustig.

De werkzame stof stimuleert je lichaam om andere lichaamseigen kalmerende aminozuren – zoals GABA* en Dopamine** – te produceren. Naast de kalmerende functie, heeft L-theanine een significant effect op de werking van neurotransmitters in je hersenen, wat resulteert in een beter geheugen en leervermogen.


* GABA (Gamma-aminoboterzuur) is een niet essentieel aminozuur, maar heeft een zeer belangrijke functie als remmende neurotransmitter in het centraal zenuwstelsel. Neurotransmitters zijn de boodschapperstoffen die communicatie tussen de verschillende neuronen mogelijk maken. In je hersenen is er een balans tussen stimulerende en remmende neurotransmitters. Wanneer er teveel overactiviteit in de neuronen ontstaat, geeft GABA de natuurlijke balans door de overactieve neuronen in hun werking te remmen.


** Dopamine is ook een neurotransmitter die betrokken is bij verschillende functies, waaronder het ervaren van genot en blijdschap. Daarnaast is dopamine nodig om de hormonen adrenaline en noradrenaline aan te kunnen maken.

Vitamine B3 (Nicotanamide/niacine)

Vitamine B3 maakt onderdeel uit van het vitamine B-complex. Eerder dacht men dat er maar één vitamine B was. Later bleek vitamine B uit meerdere afzonderlijke vitamines te bestaan. B-vitamines zijn water-oplosbare vitamines. De vitamine speelt een belangrijke rol bij de energievoorziening van cellen en bij de werking van het zenuwstelsel. Door een tekort aan vitamine B3 zullen vermoeidheidsklachten ontstaan.

  • Scutellaria Lateriflora

  • Vitamine B8

  • L theanine

  • Vitamine B3

StudyLess heeft de beste werking bij langdurig gebruik: start met het innemen van het voedingssupplement 2 á 3 dagen alvorens de inspanning verricht moet worden. Natuurlijk kan StudyLess ook direct worden ingenomen. Het advies is dan wel om 2 capsules tegelijk te consumeren. Hierdoor wordt de boost na 15-30 minuten goed merkbaar en verkeer je snel in de gewenste studie- flow. StudyLess geeft een ‘60- Dagen Geld Terug Garantie”. Mocht je niet tevreden zijn over de werking van het voedingssupplement, krijg je het aankoopbedrag terug. Zo zeker zijn we van onze zaak. De aangeraden dosering is 1 tot 2 capsules per dag afhankelijk van het effect en individuele voorkeur.

Te bestellen in drie varianten

StudyLess is dagelijks en nét voor het inspanningsmoment te gebruiken

10 capsules – goed om
mee te starten en het
effect te ervaren.

30 capsules – geen
inspanningsmoment
meer zonder focus

60 capsules – ieder
inspanningsmoment
een capsule in handbereik

Testimonials

Wat ze zeggen over StudyLess